ArkivIT söker ytterligare en konsult

ArkivIT

Vår senaste tillökning Susanna Winkler och Mine Alghazi har nu kommit igång med sina projekt och vi är glada över att ha dem här. ArkivIT växer och därför söker vi nu ytterligare en medarbetare som vill utvecklas vidare i konsultrollen hos oss.

Vem är du?
Du är en senior IT-arkivarie med 5-10 års erfarenhet av yrket. Du är utbildad inom arkivvetenskap alternativt har en teknisk utbildning såsom systemvetenskap. Du har arbetat inom offentlig sektor och förstår införandeprojekt av e-arkiv och kravställning vad gäller standarder och riktlinjer för e-arkiv i Sverige. I övrigt är du driven, strukturerad och resultatfokuserad. Du vill alltid leverera över förväntan och gillar att prestera. Struktur och ordning är en självklarhet.

Anledningar till varför du skulle utmanas, utvecklas och gilla oss:

  • Vi arbetar med modern e-förvaltning, vilket innebär nya och spännande uppdrag.
  • Tillväxtpotential – Vi växer, vilket innebär möjligheter för dig inom företaget.
  • Vi är experterna inom området arkiv- och digital informationshantering.
  • Vi arbetar enligt våra värderingar – Ödmjukhet, Resultat och Kompetens.
  • Vi arbetar i en feedbackkultur med transparens och högt i tak.

För oss är det viktigt att skapa ett sammansvetsat team där alla hyser en stor portion passion för det de gör. Oavsett om du arbetar med införande av systemstöd, arkivfrågor eller marknadsföring, är ArkivIT arbetsgivaren för dig om du brinner för ditt ämne. Vi hanterar motgångar och medvind tillsammans. Vår feedbackkultur är stark, vilket innebär att vi snabbt och enkelt hjälper varandra i utmaningar vilket också innebär att vi ställer höga krav på varandra.

Tjänsten är med start i augusti 2014. Om du passar för rollen eller har en vän/bekant/familjemedlem som skulle passa, rekommendera gärna! Ansökan kan skickas till mine.alghazi@arkivit.se.

Vi ses!

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.