Vi välkomnar vår nya konsult Roland Lycksell

Roland Lycksell

Roland är en erfaren verksamhetskonsult med inriktning mot att strategiskt och praktiskt förbättra verksamheter och säkra information. Han har en bred expertis inom dokumenthantering och projektledning. Han har en tidigare bakgrund från Ericsson där han bland annat arbetade med framtagning och utvecklingen av standarder för informationsstrukturer. Roland har även innan dess arbetat som kvalitetschef och revisionsledare enligt ISO 9000. Som person är Roland granskande, noggrann och ser alltid till verksamhetens och kundens bästa. I övrigt gillar han att skriva och publicera teknikinformation i syfte att tydligt förklara komplex teknik.

Rolands första uppdrag kommer vara Statens försvarshistoriska museer där han ska leverera en strategi för bevarande.

Vi hälsar Roland hjärtligt välkommen till ArkivIT!

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.