Nya kunder till ArkivIT:s webbarkiveringstjänst

ArkivIT

ArkivIT har lång erfarenhet av metoder för webbarkivering och har under åren hjälpt flera kunder med arkivering av webbplatser.

Som en del av ArkivIT:s uppdrag som ramavtalsleverantör inom Stockholms stad har vi under våren 2015 genomfört ett utvecklingsprojekt i samverkan med Stockholms stadsarkiv. Syftet med projektet var att ta fram en enkel och kostnadseffektiv lösning för arkivering av webbplatser för bolag och verksamheter inom Stockholms stad. Tjänsten är skapad för att möta behoven och kraven för arkivering till e-arkiv Stockholm.

ArkivIT har tillsammans med flera verksamheter inom Stockholms stad påbörjat arkiveringen av deras webbplatser. Exempelvis har Stockholms stadshus, Stiftelsen hotellhem i Stockholm och STOKAB kommit igång med beräknad inleverans till e-arkiv Stockholm under september.

Under hösten kommer vi påbörja flera samarbeten.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.