Personalförändringar på ArkivIT under hösten

ArkivIT

Hösten 2016 har bjudit på en mängd nya medarbetare in i personalstyrkan. Inte mindre än tio personer har sedan september månad påbörjat sin anställning hos ArkivIT. Två nya konsultchefer har tillkommit utöver att Mattias Djupdahl har tagit klivet till att bli konsultchef. Dick Öhman och Helena Sääf bildar tillsammans med Mattias konsultchefsstyrkan. På vår karriärsida kan ni läsa mer om alla medarbetare. Vill du också bli en del av vårt team? Just nu söker vi tre nya medarbetare.

Vi vill även passa på att vinka av Roland Lycksell, Joel Mogren och Frej Knutar som valt att gå vidare mot nya utmaningar. Vi tackar er för era fina insatser och önskar ett stort lycka till framöver.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.