Nu öppnar vi nytt regionkontor i Östergötland.

Frukostseminarium om GDPR

Inledningsvis kommer vi att finnas i Norrköping på Östsvenska handelskammaren på Dalsgatan 13.

Regionansvarig är vår första konsult i regionen, Lars Berglund. Lars har mångårig erfarenhet på myndigheter i regionen med arkiv, projektledning och dokumenthantering. Han har även bred kompetens inom ledningssystem som revisionsledare för miljö (ISO 14000), kvalitet (ISO 9001) och informationssäkerhet (ISO 27001).

Du kan läsa mer om Lars och vad han har gjort  här.

Vi har sedan tidigare haft uppdrag i regionen och har idag Kriminalvården som kund där Lars är konsult. ArkivIT hjälper till att kravställa kriminalvårdsregistret.

Vi startade det nya kontoret med att välkomna branschkollegor i regionen till vårt första frukostseminarium som berörde ämnet GDPR, den nya dataskyddsförordningen. Ett lyckat event med många deltagare. Vi ser fram emot framtida event!

Kontaktuppgifter:

Regionansvarig Östergötland
Lars Berglund
lars.berglund@arkivit.se
0721 – 58 24 22

Försäljningschef
Daniel Junhag
daniel.junhag@arkivit.se
0760 – 51 90 96

Om ArkivIT

Vi gör det svåra enkelt!

Som oberoende konsulter är vår uppgift att hjälpa er säkerställa att viktig information bevaras och hålls tillgänglig. Vi värderar kompetensutveckling och informationsutbyte och vi tycker att e-arkiv, dokumenthantering och offentlighetsprincipen är det mest spännande som finns!

Vårt språk är XML, PDF/A, PPS, SFTP, e-arkiv, strategi för bevarande, arkivredovisning, migrering, gallring och allmän handling. Men vi tycker om att göra det svåra enkelt – vi levererar lösningar som fungerar och används i den dagliga verksamheten.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.