Presentation av höstens kursutbud

Kurser

Nu lanserar vi höstens kursutbud. Bland annat lanserar vi ”Att förbereda inför GDPR inom offentlig sektor”.

Här kan du läsa mer detaljerat om de olika kurser vi håller under hösten. Anmälan görs direkt på hemsidan och det är först till kvarn som gäller.

Vi tillhandahåller även skräddarsydda lösningar. Dessa kurser anpassas efter organisationens önskemål, förkunskaper och behov och hålls antingen i kundens lokaler eller i våra lokaler på Rådmansgatan 49 i Stockholm. Här får du och dina kollegor möjlighet att dyka ner i frågor som gäller er specifika verksamhet och frågeställning. Det kan handla om allt från övergång till decentraliserad registratur till hur man förtecknar elektroniska resurser eller hur man publicerar öppna data. Tveka inte att kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar er.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.