Första numret av Arkiv Information Teknik ute!

Arkiv Information Teknik

Då var äntligen första numret av tidskriften Arkiv Information Teknik färdig! Det firades med tårta och bubbel på ArkivIT:s kontor. Arkiv Information Teknik ska vara en plattform för kunskap och debatt om informationshanteringsfrågor. Ett område som rymmer många intressanta utmaningar för vår samtid och som säkerligen kommer förändra hur vi tänker kring och ser på information.

Första numret handlar om EU:s dataskyddsförordning (GDPR) som träder i kraft under våren. Tidskriften finns publicerad som PDF och EPUB på www.arkivinformationteknik.se. Prenumerera gärna också på tidskriftens nyhetsbrev så missar du inte nästa nummer som har tema Öppna data.

Ladda hem tidskriften som PDF nedan:

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.