Daniel Setterwall tillträder som ny VD för ArkivIT AB

Daniel Setterwall ny VD på ArkivIT AB

Daniel Setterwall tillträder som ny VD för ArkivIT AB den 1:a november 2018.

Daniel har sedan april 2018 haft rollen som operativ chef på ArkivIT, vilket gett honom möjligheten att komma in i verksamheten. Denna roll har inneburit ansvar för bolagets dagliga verksamhet. Daniel Setterwall har ett långt förflutet inom konsultbranschen. Sedan 2011 har han arbetat som ledare med personal- och budgetansvar med fokus på organisation, försäljning och rekrytering inom framförallt IT-branschen.

Innan Daniel kom till ArkivIT arbetade han på Dfind IT som affärsområdeschef för bolagets konsultverksamhet i Stockholm och Mälardalen. I grunden har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från KTH.

Daniel kommenterar sin nya roll:

– ”Det är fantastiskt inspirerande att få möjligheten att vara med och utveckla ArkivIT vidare. Bolaget har redan en mycket god bas att stå på, i form av hög expertkunskap och ett starkt varumärke i sin nisch. Samtidigt finns det stora möjligheter att utveckla bolaget vidare, både genom att ytterligare stärka den befintliga verksamheten och genom vidare- och nyutveckling av nya tjänsteområden. Bolagets nisch, digital arkiv- och informationshantering, är under ständig utveckling, så det finns goda möjligheter för ArkivIT att fortsätta den kraftiga tillväxt som bolaget har haft sedan det grundades.”

Daniel efterträder Stefan Jacobson som grundade ArkivIT år 2010. Stefan Jacobson, med sin långa erfarenhet och stora kompetens, kommer att stanna kvar i ArkivIT och fokusera på försäljning och affärsutveckling. Han kommer även fortsatt att vara styrelseordförande och därigenom fortsätta arbetet med bolagets strategi framåt.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.