Mine Alghazi Jacobson blir VD och delägare för ArkivIT:s dotterbolag WE:SOURCE

Mine Alghazi Jacobson

I början av året kom nyheten om att ArkivIT lanserar ett systerbolag i form av WE:SOURCE, ett företag som fokuserar på långsiktigt kompetensförsörjning inom arkiv- och informationshantering. Nu har det gått ett par månader och vi fortsätter att ta nya stora kliv för att utveckla bolaget genom att göra om WE:SOURCE till ett dotterbolag samt tillsätta en ny VD. Därmed presenterar vi nu WE:SOURCE VD och delägare, Mine Alghazi Jacobson

Mine har en bakgrund i HR- och rekrytering inom IT och varit med och byggt upp kompetensförsörjningen på ArkivIT. Hon kommer tidigare från IT-intensiva branscher och har länge jobbat med svårrekryterade kompetenser.

Givet ArkivIT:s och WE:SOURCE nära samverkan och gemensamma strävan mot att utveckla arkiv- och informationshanteringssektorn genom kompetensförsörjning, känns det mycket naturligt och bra att WE:SOURCE nu blir ett dotterbolag till ArkivIT. Att Mine går in som VD för WE:SOURCE gör att bolaget får en visionär ledare med gedigen erfarenhet och stor passion för rekrytering och employer branding inom arkiv, IT och informationshantering. WE:SOURCE har sen i somras startat igång sin verksamhet, nu satsar och fokuserar vi än mer!

– Daniel Setterwall, VD på ArkivIT.

Det känns fantastiskt roligt att få ta ett kliv in i något som är helt rätt i tid. ArkivITs kunder har länge efterfrågat hjälp med långsiktig kompetensförsörjning inom informationshantering, men det har varit fel fokus för ArkivIT. Därför känns det nu så otroligt kul att få driva WE:SOURCE framåt i något som många av våra kunder och potentiella kunder där ute, har stort behov av. Bäst av allt är de fantastiska synergieffekterna vi kan utnyttja bolagen emellan för att erbjuda de absolut bästa och unikaste lösningarna. Personligen har jag ett stort förtroende för WE:SOURCE kompetens, för jag har sett vad vi lyckats göra på ArkivIT. Vi är också ett sammansvetsat gäng med otroliga kompetenser ihop så jag ser verkligen fram emot de framgångar vi kommer skapa tillsammans.

– Mine Alghazi Jacobson, ny VD på WE:SOURCE.

Läs mer om WE:SOURCE på we-source.se.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.