God Jul & Gott Nytt År önskar vi på ArkivIT

God Jul & Gott Nytt År från ArkivIT

Det har varit ett riktigt spännande och händelserikt år för ArkivIT!

Vi har bland annat utnämnts till Gasellföretag för andra året i rad, blivit Superföretag 2019, rekryterat fler högkompetenta konsulter, fått ett gäng nya spännande uppdrag hos goda kunder (gamla som nya) samt startat ett systerbolag som blivit ett dotterbolag – WE:SOURCE, med fokus på rekrytering och bemanning inom arkiv- och informationssektorn som rullat igång bra.

En annan rolig nyhet är att vi i början av januari flyttar vårt huvudkontor i Stockholm från Rådmansgatan 49 till riktigt fina lokaler på adressen Brunnsgatan 13 (i närheten av Kungsgatan och Hötorget).

Vi är helt enkelt väldigt nöjda men är samtidigt exalterade över ett nytt år där vi (väldigt ödmjukt) satsar på att fortsätta vara det mest kompetenta konsultbolaget inom vår nisch, arkiv- och informationshantering.

Tack till alla som gjorde dessa fina framgångar möjliga under året.

God Jul & Gott Nytt År,
Önskar alla medarbetare på ArkivIT

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.