Kostnadsfri eller rabatterad arkiveringslösning för organisationer som arbetar med Corona-krisen

COVID-19

I kristider blir vikten av en av ArkivIT:s hjärtefrågor, långsiktigt bevarande av information, än mer central. Den tid vi nu upplever kommer under mycket lång tid framöver att blickas tillbaka på av – för att nämna några exempel – forskare, journalister, historiker och epidemiologer. Mycket information skapas i sociala medier.

ArkivIT vill bidra till samhället med vår lösning för långsiktigt bevarande av information i sociala medier.

Vi erbjuder därför alla organisationer som arbetar med samhällets hantering av och/eller dokumentation av Corona-krisen tillgång till vår portal för arkivering av Facebook och Instagram för halva priset (gäller vid beställning innan den 30 juni).

Till de organisationer som har den allra mest centrala delen i hanteringen av denna kris – Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Sveriges regioner, MSB och krisinformation.se –  erbjuder vi tillgång till denna arkiveringslösning kostnadsfritt resten av året.

Kontakta salj@arkivit.se eller använd formuläret för offertförfrågan längst ned i detta inlägg för att ta del av erbjudandet!  

Ordinarie priser på arkivering av sociala medier

Bindningstiden är 12 månader. Se användarvillkor för övriga villkor. Det finns även möjlighet att utöka lagringsmängden till en löpande kostnad per GB utan att uppgradera hela abonnemanget, kontakta salj@arkivit.se vid intresse.

Offertförfrågan

Det går även bra att kontakta oss direkt på salj@arkivit.se eller telefon: 08-410 008 01 för att ta del av detta erbjudande.

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.
Läs vår integritetspolicy här.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.