VD-byte på ArkivIT

Daniel Setterwall går vidare till nya utmaningar och slutar därmed som VD för ArkivIT AB, en roll han haft sedan 2018. Fredrik Wredh är utsedd till ny VD och tar officiellt över ansvaret den första september. Fredrik har varit styrelseledamot i ArkivIT sedan 2015 och är väl insatt i verksamheten. Han har tidigare haft flera ledande roller inom både konsult- och IT-branschen. 

Daniel kommer även fortsättningsvis ha en fot kvar i ArkivITs verksamhet då han kommer sitta med som ledamot i styrelsen. 

Kommentar från Daniel: 
Jag är mycket stolt över att ha fått förtroendet att leda ArkivIT under fyra års tid och över vad vi har åstadkommit under denna tid. Jag riktar ett mycket stort tack till alla medarbetare, kunder och samarbetspartners som har bidragit till bolagets utveckling. Det känns mycket bra att lämna över till Fredrik som känner bolaget väl, jag önskar honom och hela bolaget all lycka till! 

Kommentar från Fredrik:

Daniel har gjort ett fantastiskt jobb som VD. Det är ett privilegium att få ta över ansvaret för ett bolag som har så engagerade och kompetenta medarbetare, starkt varumärke och fina resultat. Jag skall givetvis fortsätta i den andan och ytterligare stärka det som gör ArkivIT till vad vi är. 

Under Daniels ledning har fokus varit att utveckla tjänsteerbjudandet, stärkt bolagets interna processer i syfte att höja kvalitet samt kund- och medarbetarnöjdhet, samt en tillväxt med ett positivt resultat. 

Strategin och genomförandet har varit framgångsrikt. I dag är många av branschens mest kompetenta individer del av ArkivIT vilket gör ArkivIT till den ledande konsultleverantören inom arkiv- och informationshantering. Det har även lett till grundandet av två systerbolag, Arkiwera och WE:SOURCE.

Jag ser att ArkivIT har mycket stor potential att fortsätta utvecklas och bidra till svensk arkiv- och informationshantering. Det känns mycket bra att få ta över stafettpinnen från Daniel och att han fortsättningsvis är en del av oss som styrelseledamot. 

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.