ArkivIT får sällskap av två nya medarbetare

ArkivIT

Vi välkomnar två nya medarbetare till ArkivIT, Mine Alghazi och Susanna Winkler.

Susanna Winkler rekryterades till tjänsten som konsult och har en bakgrund som projektledare och IT-arkivarie inom e-förvaltning. Susanna kommer senast från arbete som projektansvarig i Oxford i England där hon ansvarade över statistikrapportering och innan dess har hon arbetat med standardisering i Sverige och internationellt. Hon är tillbaka i sin hemstad för att fortsätta sin utveckling i yrket och den här gången hos ArkivIT.

Mine Alghazi rekryterades till tjänsten marknad- och rekryteringsansvarig på ArkivIT och har en bakgrund från tillväxtbolag med arbete i högt tempo. Mine har tidigare arbetat med HR och rekrytering där hon jobbat med både operativ och strategisk HR med fokus på värderingar, företagskultur och affärsdriven HR genom rekrytering. Mine är nu på plats på ArkivIT för att kombinera sina två passioner, HR och Marknad i en och samma plattform.

Både Susanna och Mine är nu igång med sina projekt och med nu fem anställda fortsätter ArkivIT sin expansion och kommer inom kort att leta nya konsulter.

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.