Vill du också arbeta på ett konsultbolag med hög medarbetarnöjdhet? Hör av dig till oss.

eNPS är ett viktigt nyckeltal för oss och används i vår medarbetarundersökning för att följa upp den generella medarbetarnöjdhet och lojaliteten till ArkivIT. eNPS mäts utifrån en fråga: ”hur sannolikt är det att du skulle rekommendera ArkivIT som arbetsgivare till en bekant eller potentiell kandidat?” Medarbetarna får svara på en skala 0-10 är 0 = inte alls sannolikt och 10 = mycket sannolikt. Resultatet genererar en siffra på skalan -100 till + 100. Ju närmare + 100 desto bättre. Det är svårt att uttala sig om genomsnittet i Sverige då det varierar mellan olika branscher och företag. Man brukar säga att ett resultat på +20 bra.

Om vi blev glada när vi efter den senaste medarbetarundersökningen stolt kan uppvisa ett resultat på inte mindre än + 65? Absolut, en eNPS på +65 kallar vi för ett riktigt PANG-resultat!

Är du nyfiken på hur det känns att arbeta på ett konsultbolag med hög medarbetarnöjdhet? Hör av dig till oss!

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.