Happy Workplace Challenge

Förra veckan gick startskottet för en ”Happy Workplace Challenge” som anordnas av Breakit där ArkivIT är en av många arbetsgivare som valt att ansluta sig till utmaningen. Mellan den 22 mars och 19 april har vi förmånen att ta del av inspiration och verktyg som både utmanar och vägleder oss i rollen som arbetsgivare och hur vi skapar framgång genom friska, glada och engagerade medarbetare!

Alexandra Meija och Jenny Pettersson utgör en viktig del i ArkivIT:s arbetsmiljöarbete, dessutom är båda två fantastiska konsulter! Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult på ArkivIT? Hör gärna av dig till Alexandra eller Jenny!

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.