ArkivIT förstärker med en försäljningsansvarig

Daniel Junhag

Vi startar hösten med en ny medarbetare. Vi förstärker därmed teamet med en säljansvarig som ska arbeta fram en ny kundkrets, öka arbetet mot befintliga kunder och arbeta tätt med projektledare i nya utvecklingsprojekt.

Vår nya kollega heter Daniel Junhag, han har mångårig erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B. Daniel har en examen inom ekonomi och marknadsföring på Griffith University i Australien och har sedan dess arbetat som storkundsansvarig, sales executive och account manager på konsultbolag samt drivit egen försäljning på mindre tillväxtbolag. I och med tillväxten, lägger vi in en extra växel och kommer tillsammans med Daniel under hösten att arbeta mer aktivt tillsammans med övriga branschkollegor för att hitta fler sätt att hjälpa våra kunder. Vi ser fram emot att arbeta med Daniel och ta del av hans kompetens!

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.