Nya kompetenta kollegor

Trots semestertider händer det mycket på ArkivIT och vi har haft förmånen att välkomna flera nya, kompetenta kollegor till oss. Vill du veta mer om vad Sakarias, Emelie, Stina och ArkivIT kan göra för din organisation? 

Sakarias Bergsén är utbildad arkivarie med tidigare erfarenhet av ordning och förteckning. Framgångsrika resultat handlar enligt Sakarias om ”att sätta kundens behov i centrum samt att hitta effektiva arbetssätt och samarbete med kollegor”.

Emelie Andersson är också utbildad arkivarie och arbetar just nu i ett uppdrag tillsammans med Sakarias. Hon har flerårig erfarenhet av service, marknadsföring och försäljning. Detta i kombination med hennes genuina intresse för arkivfrågor ser vi som en stor tillgång hos oss på ArkivIT.

Stina Bringsarve är vårt senaste tillskott till affärsområdet arkiv & registratur. Hon är utbildad litteraturvetare och arkivarie med en bakgrund inom bokbranschen som redaktör och lektör. Frågor som tillgänglighet och digitalt bevarande väcker ett särskilt intresse hos Stina.

Varmt välkomna till ArkivIT!

Vill du veta mer om ArkivIT kan göra för din organisation?

Fler nyheter

Cookie notice
ArkivIT.se använder sig av cookies. Om du inte vill att vi använder cookies vid ditt besök kan du när som helst ändra inställningar för cookies i din webbläsare.